Kommentarer

 • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

  Fin typografi på denne, usikker på kvifor «designbloggen» har så stort fokus? Ville vel vore betre å fokusert på tenestene til frilanseren?

 • http://www.eriksand.no Erik Sand

  Takk for fin anmeldelse av min nye web. Jeg er riktignok ikke frilanser men driver et design/konsulentfirma med 95% egne kunder (teller kun 1. person foreløpig, det er sant).

  Mitt hovedfokus er å vise hva jeg mener er god webdesign gjennom min egen web. Jeg ønsker å vise mine arbeider, formidle min kunnskap og tilby mine tjenester på en innbydende og ryddig måte, uten for mye krims.

  Grunnen til at jeg har såpass mye fokus på mydesignfavorites.com er fordi design utover den jeg utøver selv inspirer meg og jeg ønsker å dele dette med omverden. Jeg mener det gir en fin merverdi til siten at det finnes annen, men høyst relevant, informasjon der. I tillegg kan det tenkes at potesielle kunder «stikker innom» for å lese om en kul lampe eller en designklassiker jeg skriver om…

  Fin tjeneste dette her forresten, har savnet en norsk «utgave» i jungelen.

  God sommer!
  Erik 😉