Kommentarer

 • http://www.miaholte.com holtmi

  For mye ikoner og detaljer. Minner meg om noe som er limt rett inn i et cms…

 • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

  Ja, eg er einig der, det gir ein følelse av at du faktisk er «bak» nettsida. Altså at du er inne i et CMS og ikkje ser på frontend.

  Men det er jo oversiktelig då.

 • http://Nettside John Aslak Hansen

  Synes siden er moderne og har klare trekk fra Web 2.0. Ikonbruken bygger opp under navigasjon. Kanskje litt mye tekst i forhold til bildebruk.

 • preben

  Her må jeg nesten si et par ting.

  Først og fremst:
  Ikoner skal brukes for å lett kjenne igjen objekter eller tekst – og her forsvinner det meste i «havet» av ikoner og gjør navigasjon på ingen måte enklere.

  Det har til og med sneket seg inn et ikon på logo.

  For det andre:
  Det er i tidligere kommentar nevnt «web 2.0». Det har nylig blitt, – med fare for å bruke et useriøst ord i et seriøst innlegg — «poppis» å bruke denne betegnelsen over websider som har visse «trekk». Men i praksis er en web 2.0-side en integrasjon mellom blogg og andre ymse sosiale nett-tjenester. Min grudge mht. dette er – hvilke direkte trekk har denne siden som kan knyttes opp mot web 2.0? Jeg ser ingen. (Eneste må være RSS-feeden, men dette er i grenseland.)

  Forøvrig vil jeg også si at skriften på siden føles for liten. Dette kan sågar justeres via en funksjon, men som standard er det nok litt i det minste laget.

  Boksene som innholder «saker fra ombudet» er også en smule «information overload». Her drukner man ikke bare i ikoner, men også i tekst.

 • http://www.sommersethdesign.no Tom Sommerseth

  Takk for alle tilbakemeldinger!
  Vi skal selvsagt ta alle kommentarer med neste gang ombudets side skal revitasliseres.

  Tom