Stil

Farger

Kommentarer

 • http://www.wemake.no Emil

  Morsom side, men uoversiktlig og uryddig navigasjon. Jeg forventet at det skulle komme mer info når jeg trykte/dro de ansatte, men ingenting skjedde. Det siste jeg fant på siden var arbeidene deres (klikk på skjermene).

  Basketball-spillet er avhengighetsskapende, kudos på den 🙂

 • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

  Artige figurar, men informasjonen er ikkje like god her. Menyen er ikkje lett å få auge på. Det første eg festar auga på er «Mail problemer». Å slenge det mitt i fleisen på potensielt nye kundar er ingen god start.

  Ellers synes eg det virkar litt «uferdig» eg saknar ei heilhet som ikkje fader ut i kvitt. Det er litt halvgjort føler eg. «Vi lager en kul animasjon også slenger vi på noen linker og litt tekst i en pop-up.».

 • http://www.olefredrik.com Ole Fredrik Lie

  Flott arbeid! Artig at det fortsatt lages nettsider hvor alt ikke er helt opplagt, men noen hemmeligheter gjemt for de som har tålmodighet og interesse av å klikke seg rundt.

  Er ikke helt enig med Anders som synes menyen er vanskelig og få øye på. Jeg synes faktisk det kan funke med en minimalistisk stil på meny kontra svære tunge knapper som skriker etter å bli klikket på, eller større text-size som konkurrerer med resten av innholdet.

  Herlig at det går an å slenge de ansatte vegg i mellom, men som Emil påpeker forventet jeg også at jeg skulle få mer informasjon om de ansatte ved klikk på karakterene.

  Alt i alt en annerledes og gøyal portefølje!

 • http://www.morningsnorway.com Mikkel

  Er i enig i at dette er en annerledes og morsom portefølje, og 3D-grafikken/animasjonen er veldig fin og tegneserieaktig.

  Dessverre når ikke dette opp når det kommer til det grafiske designet – å ikke ha en «ramme» av noe slag når den grå gradienten plutselig kuttes av, er ikke pent, typografien er veldig generisk og vanskelig å lese, fargepaletten er lite raffinert etc.

  Det er tydeligvis lagt ned en del arbeid i både programmering og animasjon på denne siten, så det føles litt rart at det er så mange andre «slurvefeil» eller mangler – hvorfor er ikke siten vertikalt midstilt, og hvorfor aligner ikke flaggene med sitens høyrekant? Hvorfor ingen mouseovereffekter på menyen? Hvorfor er ikke tavlen merket med «Nyheter»? Dessuten skriker nettsiden etter litt lyd (ja, jeg er av dem som ikke er allergisk mot dette, bare gi meg en mute- eller volumknapp) for å få «scenen» til å virke litt mer levende.

  Det hele føles litt utdatert. Jeg skjønner at Eyeball ikke driver med grafisk design, men med litt mer effort kunne en i utgangspunktet kjempekul portefølje virkelig blitt bra.