Kommentarer

 • http://Dinnettside Joachim

  Hei, bildet linker igjen til blogginnlegget 😉
  Korrekt link er: http://www.mkbergen.no/

 • http://www.olefredrik.com Ole Fredrik Lie

  En link ville vært alle tiders 🙂

 • http://Dinnettside Joachim

  Syntes dette ble for fargeløst og vanskelig å navigere seg rundt i.

  Kanskje det er et forsøk til å få jobbene til å stå bedre fram, og det gjør det jo, men gud for en kjedelig «innpakning».

 • http://www.unbornchikken.com Espen M. Kvalheim

  Einig med Joachim her: Det vert ganske farelaust, og eg måtte sitte lenge å finne ut av navigasjonen.

  Typografisk sett kunne sida vore betre. Skriftvalet er ikkje det beste med tanke på lesbarheit, noko som det er store moglegheiter for sidan sida er Flash-basert.

 • http://www.olefredrik.com Ole Fredrik Lie

  Det første jeg la merke til, er hvordan jeg savner landingssider til de forskjellige menypunktene. Når jeg klikker «arbeider» eller «byrået» tar jeg meg i å vente på at noe skal skje, at det skal dukke opp noen form for informasjon i hovedvinduet. Jeg skjønte etter hvert at man måtte trykke nede i menyen til venstre for å velge innhold, men dette var ikke intuitivt nok, kanskje også på grunn av undermenyenes plassering på siden.

  Jeg synes at visningen av bildene under «arbeider» er smart utført. Fine og store bilder som det er enkelt å navigere mellom. Jeg ville nok likevell kanskje justert easingen på transitions mellom bildene for en mykere bevegelse.

  Typografisk sett synes jeg ikke det fungerer særlig. Serif fonter i minimal størrelse blir veldig lite leselig, selv på min store skjerm. Mulig jeg ser noe som dere ikke ser? Trøbbel med embedding av korrekt font kanskje?

  Ble heller ikke totalt revet med av fargene. Hadde nok forventet mer spenstig og friskere fargebruk av et reklamebyrå. (Synes at Mediafront vellykkes i å krydre porteføljen med kreativ fargebruk.)

  Bra at dere tilrettelegger for mulighet til å kjøre fullskjermvisning. Men ville det ikke vært mer logisk om tekst på knappen skiftet til «normal visning» når du er i fullskjerm modus?

  Jeg ser dere skriver at nettsidene er i betaversjon. Tror ikke at de ville gått til topp på thefwa.com i skrivende stund, men har troen på at det kan utvikle seg til det bedre med noen runder på raffinering av detaljer.

 • http://www.miaholte.com holtmi

  lite kontrast! Ingenting for øyet å feste seg på…

 • http://www.simonsays.no Simon Bognø

  I utgangspunktet liker jeg ideen! Romslig og deilig, og selv er jeg en sucker for flash-porteføljer i fullskjerm …

  For oss som ikke helt kjenner til MK Bergen synes jeg det er merkelig å bli møtt med en tom førsteside. Den lille boksen nede i venstre hjørne skjønte jeg ikke at var klikkbar med det første, og tok overskriftene for å være tekst knyttet til å å melde seg opp mot nyhetsbrev. Den koksgrå fargen i seg selv er ikke håpløs, men forsiden som helhet er ribbet for energi og spenning.

  Derimot er den lysegrå bakgrunnsfargen på arbeidssiden bedre! Hele siden virker friskere og det fungerer bedre for meg med den lysegrå bakgrunnen på et så minimalistisk uttrykk enn den koksgrå fargen på forsiden.

  Prosjektvisningen har potensial, men igjen er utførelsen ikke den skarpeste. Å skifte mellom bilder virker litt lite responsivt og naturlig og jeg liker ikke så godt at bildene «hopper» ut – en fade, eller at bildene forsvinner rett ut til siden uten å ta en sving andre veien vil kanskje virke mindre forstyrrende? Jeg reagerer også på at noen bilder virker kornete når de blåses stort opp, eksempelvis på en stor skjerm.

  Som andre har kommentert er det også litt å gå på ved typografien ..

  Alt i alt en god ide (lukter litt http://www.serialcut.com, uten at det nødvendigvis er feil), som mangler utførelsen … Det virker litt uferdig, men jeg tror ikke det skulle trenge store knepp for å rette opp det litt halvferdige inntrykket.

 • https://www.webdesignmagasinet.no Redaktøren(e)

  Beklager url, rotet – igjen! Vi må visst ha noen moderatorer som vet hva de holder på med her inne snart 😉