Kommentarer

 • http://www.miaholte.com holtmi

  Artige ikoner i bunnen, men jeg aner liksom ikke hvor jeg skal gå? Hva vil dere jeg skal trykke på…

 • http://Dinnettside Ole Andrè Utne

  Headeren er elskbar, og menyen er fin og plasseringa er fin. Så langt er alt fint, pent, bra og intuitivt. VELDIG fint til og med. Jeg elsker hvordan headeren oppfører seg på forskjellige måter på forskjellige sider.

  Men det som kommer under synes jeg ikke noe særlig om i det hele tatt. Og det er ikke en spissformulering engang. Jeg liker det ikke. Og forsida er den som fungerer dårligst. Jeg synes det virker litt som tilfeldige elementer som er hivd inn.

 • http://www.armed.no Bendikt Myklebust

  http://armed.no/?pg=lucky <– Litt mer om prosjektet og diverse detaljer igjenom prosessen. =)

  Ole Andrè Utne: Tilfeldig er det dog ikke, men gjerne utdyp deg på hva og hvorfor du mener det er tilfeldig 😀

 • http://www.dreyermedia.no Kenneth Dreyer

  Personlig synes jeg designet er veldig fint, men jeg lurer litt på hvor lurt det er å putte alt innholdet under «bretten». Det er mange år siden sist jeg så en nettside gjøre det nå.

  Pent design, elendig brukervennlighet.

 • http://magiskboks.no/category/blogg/ Ole André Utne

  Kenneth:
  Jeg er litt uenig med deg. Jeg ser ikke på store headere som noe stort brukervennlighetsproblem. Det er få i dag som har problemer med å scrolle. De aller fleste har mus med hjul på, og det skal ikke mer enn en fingerbevegelse til for å hoppe over headeren.

  However, det er klart at er det en side hvor du er ute etter innholdet, og må gjennom 10+ sider for å finne det du vil ha, og den samme store headeren dukker opp på hver side, så blir det fort irriterende.

  Slik jeg ser det, er dette like så mye en «opplevelsesside» som en informativ side. Når man kommer til sida er det meninga at man skal få en følelse av hvem bandet er, som er veldig tøft visualisert i headeren.

  Som leder meg inn på: Jeg vet ikke om jeg har forstått det riktig, men sida virker ikke helt ferdig. Jeg går ut ifra at det vil komme forskjellig header på forskjellig sider. Slik det er på «The Band» -sida. I så fall er headeren like mye en del av opplevelsen som det som kommer under.

  Bendikt: Når det gjelder det jeg sa om layouten på innholdet (jeg bruker forsida som eksempel): Det virker teit og unødvendig å sette hver minste bit med informasjon i sin egen lille boks. Jeg tror det var mest det jeg reagerte på. Og det gjør ikke saken bedre at det ikke er marger på sida. Det virker litt halvveis. Jeg synes også at den hvite boksen rundt headeren blir en litt ubehagelig stor kontrast til bakgrunnen. Uten at jeg har noe direkte forslag på hvordan det kan gjøres bedre.

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Om man liker bokser eller ikke er opp til en hver. Boksene Er lagt opp slik fordi hele utrykket skal være veldig hardt, mot klassisk, og røft(header).
  Om dere ser logoens L-er er dette en av elementene som er videreført i de hvite stripene. Dessuten kommer stilen som er litt Sin City-inspirert inn på de hvite plasterlappene http://tech2.in.com/media/images/2007/May/img_6582_sin_city_450x360.jpg

  Noe man valgte å tone ned i header for å gjøre det til en egen stil, snarere enn å kopiere stilen.

  Når det gjelder forsiden, så er det det viktigste som listes opp der. At det nå er klær til høyre, er fordi de ikke har album ute ennå, det erstatter den plassen når de har det.

  Fargen på lenkene er skitne, grå på rødt.. som om blod blandes i skitten sand. Bandet liker å ha mye røyk på scenen, dette er det som dere ser med i header.. og derfor også mye grått under.

  Det er bandet selv som har lagt inn info og holder og på Live har de lagt inn litt mange konserter, da uten tekst og bilde. Derfor er jeg enig at det der blir litt vel mye kontrast når man ruller nedover. Her skulle det vært mer grått, så denne siden er jeg enig i at ikke er optimal.

  Det ble prøvd ut en variant hvor boksene var litt «trashet» for å myke opp. Men det så mer rotete ut enn det ble med helt skarpe bokser.

  Når Ole snakker om at det ikke er marger, hva mener du da?

  Holtmi, menyen er øverst ved siden av logoen 😉

  Kenneth: hva mener du med under «bretten»? Hva man ser med en gitt oppløsning?
  Elendig brukervennlighet er jeg ikke enig i.. alt finner man via meny i topp. Og her er det bandet som skal være i fokus. Om de ønsket å fronte noe innhold på en underside ville det vært null problem å fjerne/lage en mindre header for å få fram innholdet.
  Bandet er veldig gode live, og vi ønsket å legge vekt på å presentere dem slik. Så derfor stor og god header, så det ikke blir nitrist og kjedelig..

  Ole Andre: hva er det du leter etter om du går til en bandside? Jeg nekter å tro at du må navigere deg rundt 10 sider for å f.eks finne musikken deres…

  Fint å se at folk kommenterer 🙂

 • http://Dinnettside Ole André Utne

  «Ole Andre: hva er det du leter etter om du går til en bandside? Jeg nekter å tro at du må navigere deg rundt 10 sider for å f.eks finne musikken deres…»
  Det var det jeg sa. Ja. Jeg sa det i din favør. Som et motargument mot Kenneth 😉

  Anngående det med marger, så mener jeg paddingen på høyre og venstre side av boksen du har plassert rundt alle linker. Noe som så mest feil ut på forsida.
  Og PS: Når det kun er linker på forsida, så virker det fort _veldig_ boksete og fælt. Som jeg sa tidligere: når jeg kom til forsida, så jeg bare at du hadde plassert hver minste lille bit med informasjon i hver sin boks. Noe som ikke nødvendigvis er så heldig.