Tema

Farger

Kommentarer

 • http://www.wemake.no Emil

  Flotte bilder, men synes navigasjonen ikke lever opp til kvalitets-intrykket. Det blir veldig uoversiktlig når du skal scrolle for å se hele produktbildet, og navigasjonen tar av for du har musa over. Blir vanskelig å å gå til neste uten å måtte scrolle tilbake.

 • jmolund

  Jeg er vel ganske enig med Emil her. Flotte bilder. Må scrolle meg både horisontalt og vertikalt for å komme meg rundt i de forskjellige sidene.

  Føler denne siten blir veldig anonym, det er vanskelig å fatte hva dette egentlig er.

  Liker merket/logoen men står det no under den?

 • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

  Diverre føler eg at webdesignet her er gjennomført på ein måte som gjer at bodskapet ikkje vert formidla optimalt.

  Det blir litt «keitete» å navigere, det heile verkar litt «enkelt» gjennomført?

  Og eg saknar eit konsept som klart kommuniserer kven/kva Wiksèn er. No er det eit bildegalleri vist fram på svart bakgrunn.

 • http://www.trudebredholt.com Trude

  Gøy å høre tilbakemeldinger- men har noen spørsmål…har dere som kommenterer vært inne på alle sidene? Jeg mener, siden det tydeligvis er vanskelig å se hva budskapet er – virker det ikke som om dere har vært inne på biography? eller presse? Som utvikler har jeg problemer med å skjønne hvordan budskapet skulle være kommunisert klarere- det ER jo bildene som kommuniserer konseptet;)
  Hadde også interessant å vite hvilke maskiner dere sitter på. nettsiden er laget på imac og macbookpro- og nei, bakgrunnen er ikke svart her, og bildene ikke for små..vet dette er et allment problem- og få html til å funke optimalt over alt:)

 • Joachim Molund

  Må vel ikke innom alle sidene for å skjønne hva dette er? Det inntrykket burde man sitte med allerede ved første siden mener nå jeg.

  Kanskje biography/press skulle vært tilgjengelig som et menyvalg slik som » HOME COLLECTIONS WIKSÉN’S UNIVERSE SHOP». Og ikke havnet inn under wiksens universe.
  Da hadde det vært hvertfall raskere å kunne lese seg til hva budskapet er.

  Når jeg klikker på «wiksens» universe virker det som jeg kommer til en side med en ny navigering som tar meg til samme steder som tekstnavigeringen øverst?

  For meg blir dette litt forvirrende 🙂

  Må si jeg liker symbolet i logoen nå som jeg så den i større format.