Kommentarer

 • http://www.gustomize.net Carl

  Fordelen med å være et selskap som Bleed, er at det er ingen tvil i bransjen om at de kan levere godt design. Dermed er det duket for at nettsiden deres kan være knæsj som dette her, med turkis overlay når musen går over en link på forsiden.

  Spørsmålet er bare om det potensielle kundesegmentet som Bleed retter seg mot skjønner det like godt som oss.

  Ellers synes jeg nettsiden benytter Flash bra i den forstand at effektene lar seg best gjøre i actionscript – at de ikke faller inn i dette-ser-ut-som-en-html-side»-flashapp. Ang. det visuelle synes jeg at websiden er forholdsvis retro. Med det mener jeg at nye bleed.no er bygget på samme lest som den gamle. Hvis jeg ikke husket hvordan den gamle siden så ut, kunne jeg enkelt ha gått inn på den nye og ikke skjønt at de hadde relansert seg selv.

 • http://www.mediconmedia.no/ Ole Kristian

  Liker den nye siten til Bleed. Den gamle holdt det fortsatt gående, men var på tide med en utskifting.

  Ettersom folk kjenner til Bleed som et selskap som gjør litt utenom det vanlige, satser på innovative løsniniger etc, så synes jeg denne siden fungerer godt. Med heldekkende turkis hover på linker etc, noe som ikke ville tatt seg like godt ut for alle selskap.

  Gratulerer med ny side og nye lokaler!

 • http://armed.no Bjarte

  Fancy effekt, sikkert noe de lagde en fredag med en øl i hånden.. Kult og knesht som vanlig.
  Og de trenger egentlig ikke gjøre noe mer ut av det heller, de har på en måte bare gått fullscreen, og det fungerte meget bra på min store skjerm. Eneste jeg ikke synes var bra var de der teite pc-ene som viste arbeidene. Fikk ikke fram arbeidet godt nok mener jeg.

  Synes bleed kunne gitt oss mulighet til å skifte bakgrunnsbilder manuelt også 🙂 Så et fint bilde med en dame på, og vips borte med refresh 🙁

 • http://www.miaholte.com holtmi

  Er det bare meg som ikke syns dette er en innertier?

  Godt design handler ikke om å ta seg godt ut, det handler om gi folk en god brukeropplevelse.

  De tar seg godt ut, men jeg syns hele navigeringen er litt slitsom…og jeg får ikke lyst til å bla videre.

 • http://flickr.com/photos/kolbemaisen Arinbjørn Kuld

  Synes nye Bleed-siten er flott! Knall navigering, svære bilder og et par grep som gjør Bleed til Bleed. Deres forrige site hadde en uvanlig lang levetid, det rekner jeg med denne klarer også. Tomlene opp for Bleed.no

 • http://armed.no/ Bjarte Kvinge Tvedt

  Det er vel det Carl nevner i starten.. at de kan gjøre som de selv vil og dermed kan de jo gå i fellen og ikke få til god nok brukeropplevelse. For meg falt den kraftig på de teite små laptopsene..

  Forøvrig synes jeg de presenterer de andre arbeide bra(kun digitalt som har laptop). Men så er denne siden egentlig veldig kjedelig om det ikke hadde vært for arbeid og fancy turkis… Interessant å se MK Bergen sine sider https://www.webdesignmagasinet.no/2009/08/mk-bergen/ kontra bleed sine f.eks mangler de fancy turkis og fancy fading… (kontrast)
  De loader dårligere og fadingen er kanskje ikke så hype. Jeg tror de som besøker bleed kjøper denne løsningen kontra de som besøker MK sine sider. Men at forskjellen mellom innertier og 2(MK) er så stor, det forstår jeg ikke helt..

  Innertier er kanskje litt langt å gå..

 • http://www.mediconmedia.no/ Ole Kristian

  At den blir kjedlig om det ikke hadde vært for arbeidene og den turkise fargen blir litt feil å komme med føler jeg.

  Arbeidene er mye av det som skaper porteføljesider for firmaer som denne. Den turkise fargen er jo også en del av designet, så en kan jo ikke begynne å plukke det bort fra siden å si den er kjedlig deretter.

 • http://www.willylovesdesign.com Willy Bergsnov

  For meg blir dette veldig 2001. Kanskje Bleed kan koste på seg å være sære og retro flash, men det hjelper lite når det ikke er gjort med større eleganse og brukervennlighet enn akkurat her. Kanskje jeg er for gammel (eller for ung), men dette var litt triste greier – spesielt på iPad…