Stil

Farger

Kommentarer

 • http://sortenke.no Elisabeth Irgens

  Denne sendte jeg inn fordi jeg syns det er bra om webdesignmagasinet også inneholder mindre prosjekt; de nettsidene som kanskje «bare» gjør jobben sin.

  Det jeg selv ble fornøyd med, er at jeg syns designet har et potensiale – det hadde vært gøy å utviklet videre. Enig med 3 av 10 som den har fått nå. Det er så mye triste nettsteder i idrettsnorge, at den rangeringen er relativt sett helt flott. 🙂

 • http://Dinnettside Patrick Ellingsen

  Syns nå ikke 3 av 10 er noe å satse på innen webdesign!

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Denne siden har jo potensiale om den får mer innhold. Synes derfor ikke denne kan få 3 fordi den ikke hadde innhold, når bleed får en 10-er fordi de har innhold….(men jeg sammenligner ikke disse heller, jeg bare kommer med et poeng om innhold eller ikke innhold)

  Helt klart at vi trenger flere ulike rangeringer 🙂 Selv om man skal prøve å vurdere det generelle helhetsintrykket.

  Jeg savner forøvrig litt «feil/trash» i papiret som ligger bak, samt kanskje ørlite kraftigere farger(selv om det realistiske er slik det er nå).

 • http://sortenke.no Elisabeth Irgens

  @Patrick – Det er tydeligvis mange ulike tolkninger av disse rangeringene. Jeg stiller høye krav til eget arbeid, men er også realistisk. For mine kunder vil et vellykket prosjekt være at de får et pent og fungerende nettsted, der bra innhold, lesbarhet og god kode er viktigere enn prisvinnende design.

  Dersom du arbeider på webprosjekter der full pott på en slik rangering er et mål hver gang, så er jo det kjempefint for deg.

 • http://www.miaholte.com holtmi

  Var heelt sikker på at jeg hadde kommentert denne, hm…

  Uansett, jeg liker denne siden, selv om jeg kanskje syns fargepaletten er en smule dus for web.

  Men absolutt verdt mer enn 3.5 score som den har i skrivende stund.