Stil

Tema

Farger

Kommentarer

 • http://www.kamikazemedia.no/ Carl Mathisen

  Kristian og jeg jobbet tett på veldig mange prosjekter i en femårsperiode, og fra den tiden har jeg et godt faglig og visuelt bilde av onezero i hodet mitt. Synes denne nettsiden er veldig god ihvertfall med tanke på hva jeg kobler onezero med. De skal ha skryt for den gode payoffen i billboarden på forsiden. Det første du leser når du kommer inn på siden er hva onezero er og hva de tilbyr.

  Av kritikk har jeg ikke så mye, bortsett fra at fagområdeteksten virker som en skisse fra notepad. Jeg vet at Kristian&Co skal fylle på med mer tekst når de får tid, men personlig mener jeg at siten ikke er klar for lansering uten at en viktig tekst som fagområder er på plass. 🙂

  Carl

 • http://www.miaholte.com holtmi

  Med tanke på hvordan siden så ut før er dette en mange ganger bedre løsning!

  Endelig får man se en hvem Onezero er og hva de virkelig holder på med. Mange ganger trenger man mer enn en thumbnail portefølje og nyhetsoppdateringer for å nå ut til potensielle kunder, slik den gamle siden var.

  Her får jeg mer lyst til å bli kjent med dem!
  Veldig bra løsning som sikkert kan videreutvikles!

 • http://www.dreyermedia.no Kenneth Dreyer

  Personlig så falt ikke denne nettsiden helt i smak hos meg. Portføljen deres er flott, men deres eget nettsted ble for mye svart og hvit spør du meg. Jeg er mer fan av nettsider med litt luft. Alt for mye detaljer her.

  Ellers så kommer det tydelig fram hva de tilbyr og som sagt – portføjen kommer også bra fram, noe som kanskje er det viktigeste for en nettside av denne typen.

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Når det er norsk visning, er det en feil på arbeider, står «all» der, som da blir mer rett på engelsk 🙂

  Fagområder virket tynn ja, men er vel neppe ferdig.

  Noen av sidene kunne hatt litt mer tekst mellom bildene, eller evt luft. Det ble fort store flater å se på(under arbeider).

  En strek, eller annen måte å «starte» thumbnailvisningen når man er inne på et arbeid kunne også vært greit.

 • http://ronny-andre.no Ronny-André Bendiksen

  Ser bra ut, men kunne trengt mer luft rundt de fleste elementene. Synes ihvertfall porteføljedelen kunne fått mer luft!

 • http://onezero.no Kristian

  Hei Mia, og takk for nominasjonen inn hit!

  Og takk til dere alle for snille ord om websiden vår, selv om den er som et par av dere har påpekt… ikke akkurat helt ferdig.

  Websiden har vært ca like ferdig som den er nå i et år, og «dessverre» har vi hatt mer enn fullt opp med oppdrag som har gjort at vi aldri har fått prioritert vår egen webside.

  Men til slutt gjorde vi en kald evaluering om hva som var minst flaut, legge ut en uferdig webside (og forhåpentligvis da få press på oss til å få den helt ferdig), eller ha en webside som ikke fungerte på noen som helst plan.

  Vil ellers gjerne benytte anledningen til å informere om at vi FREMDELES søker etter en dyktig webutvikler, som elsker actionscript og php-baserte publiseringsløsninger som ez publish og kanskje wordpress?

  Søknadsfristen er snarest, og senest i 2012. Og ta kontakt med meg på kristian@onezero.no

  Ha en fortsatt fin dag!

 • http://www.miaholte.com holtmi

  Og jeg kan skrive under på at dette er hyggelige, kule og dyktige folk!

  Og om ikke jobben frister så burde i hvert fall legoveggen dems lokke!! 😛

 • Preben

  Sans-serif logo, serif meny. Njaa… kræsjer litt. Er logoen ny? Hvis det er tilfelle synes jeg man kunne jobbet med med typo.

  Ellers; Enkel og fin side.

 • http://www.miaholte.com holtmi

  @Preben kontrast i typografi er vel ikke en uting?