Kommentarer

 • http://haraldson.ch/ Hein Haraldson Berg

  Siden er mest sannsynlig for mennesker med et eller annet problem. Da er det uforståelig for meg hvorfor ikke enkle brukervennlighetsgrep er gjort, som å sette hovedmenylenkene til display: block; så de bruker all tilgjengelig bredde, og hive på litt ekstra høyde. Slik det er nå er klikkbart område irriterende lite.

  Hvorfor bruker overskriftene på småsakene under Nyheter og Eksempler samme blåfarge som lenker gjør ellers på nettstedet? Man må enten klikke på en ørliten Les mer-pil, eller bildet. Ikke alle er vant til å se etter en lenke på et bilde, selv om det fungerer bra for dem som er det.

  Hvorfor er ikke den store rotasjonen på forsiden lenket opp til diverse relevante temaer på undersider, eventuelt hvorfor er ikke denne plassen brukt på å andre ting som kan gjøre samme oppgave?

  Artikkeldetaljs tekst hadde hatt godt av litt luftigere line-height.

  For all del, det meste ser rimelig bra ut, men opplevelsen når ikke opp syns jeg.