Kommentarer

 • http://www.sommersethdesign.no Tom Sommerseth

  Scandinavian Design Group (SDG) har gjort en grundig flott case, gjennomanalysert forprosjekt som har resultert i en utrolig vakker, innovativ, slagkraftig profil. Var litt usikker på fargevalget i begynnelsen, men nå synes jeg det smeller utrolig bra!

  Lekkert i alle ledd!
  Gratulerer med ny profil og spreke konsernsider.

 • http://haraldson.ch/ Hein Haraldson Berg

  Jeg syns også profilen er ganske så kul, selv om den er nokså dristig. Spørsmålet er om den er «tung» nok for et selskap av Statoils kaliber. Det gjenstår å se.

  Når det gjelder flashen på forsiden, var denne veldig buggy i går. Nå er den bedre og mer responsiv. Enten er den fikset opp i, eller jeg hadde litt mye kjørende da jeg testet i går. Uansett er det viktig at et så fremtredende element på forsiden fungerer som det skal. 🙂

 • http://nettsider.blogspot.com/ Even

  Syns også flashen virker litt rar. Når man peker fra ett bilde til et annet går den tilbake til start før det nye bildet går frem.

  Virker litt knotete.

  Ellers er siden veldig pen.

 • http://armed.no/ Bjarte Kvinge Tvedt

  Pen side, Løfter intrykket av hva Statoil gjør.
  Kanskje litt gay/feminimt.. men det er kanskje positivt også.

 • http://www.unbornchikken.com Espen M. Kvalheim

  Det er ein ganske så gjennomført og fin profil SDG har gjort, men er litt einig med Hein over her at den kanskje ikkje er tung nok. Den er er ikkje like solid som dråpen er/var (som rart nok fortsatt skal brukes på Statoil sine drivstoffstasjoner).

  Kvifor har dei refleksjon på «Statoil» og ikkje stjerna i logoen øverst? Apropos logoen: nokon som ser ein likheit mellom den nye logoen til Statoil og dennne til Norges Husflidslag?

 • http://m70.no Tor Løvskogen

  Tom, har du URL til case-en du snakker om, eller jobber du i SDG selv?

 • http://macbruker.com Martin Berglund

  Nettsiden tar seg pent ut i toppen, men nedover blir typografien mindre pen. Det er også noen rare inndelinger av innholdet, hvor enkelte områder forskyves og skaper mangel på balanse.

  Jeg ser at det er tenkt gode tanker for profilen, men gjennomføringen synes jeg virker middels. Flere har påpekt flashen i toppen og jeg tror navigasjonen også er problematisk for de besøkende. Er den utstrakte bruken av mouseover intuitiv?

  Hvilke biter av siden synes dere har god og/eller dårlig brukervennlighet?

  Det er ikke lett å sørge for ren og pen kode på store nettsider (til store firmaer), det har jeg selv erfart. Denne siden er ikke noe unntak, og koden har det vanlige grumset 😉

  Vet dere om det er konkludert en god norm for IE=EmulateIE7, som Statoil bruker på sin side?