Kommentarer

 • http://Dinnettside Sondre

  Fra en som brenner for kaffe, og har sett gjennom det meste av kaffe-orienterte sider i det siste, var dette en éner. GE-NE-RISK! Syndes det burde være strengere krav enn å være web 2.0 for å få en feature her, men kanskje jeg bare er kjip 😛

 • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

  Ja no var du rett og slett litt kjip her Sondre. Det er ikkje det mest spenstige designet her på portalen, seier meg einig der. Men det eg reagerar på er «strengere krav enn å være web 2.0». Dette har lite å gjere med begrepet web 2.0 og lite å gjere med den misforståtte bruken av «web 2.0» som betegnelse på visuell stil.

  «Web 2.0 er en populærbetegnelse på den nye situasjonen på World Wide Web med deltagerdrevne, interaktive nettjenester.»

  Les meir om kva web 2.0 eigentleg er på wikipedia:
  http://no.wikipedia.org/wiki/Web_2.0

 • http://Dinnettside Sondre

  Heh, jeg vet, men avogtil blir feilbruk av ord det eneste riktige. Iallefall i en del designkretser blir web 2.0 også brukt som betegnelsen som fulgte med web 2-revolusjonen, med stor tekst, gradienter, runde kanter og et «vennlig» design (tenk Twitter, Virb osv). Også grid-løsninga er ganske generisk innenfor denne «design-retningen», så det er lite nytt å se her. Så ikke misforstått, men kanskje et begrep som har blitt etablert som noe det ikke EGENTLIG er. Skulle gjerne sett at denne retningen hadde et eget navn, men jeg gikk ut ifra at de fleste som er innom her er designere og skjønte hva jeg mente.

  Så ja, du har helt rett, og anbefaler alle å lese artikkelen, og min forklaring over, så burde alle ha oversikt over hva som er hva og hva som mentes sånn og sånn. Takk for oppklaringen 🙂

 • http://www.walterdesign.no Ole

  Helt grei og fin side. Men synes den var litt vel luftig i toppen. Ser ut som om det er noe som mangler der.

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Denne siden er da mye mer aktuell å ha her, enn andre sider. Savner litt bilder , ellers synes jeg denne siden er helt grei til sitt formål, om enn litt kjedelig, mye bedre enn mange andre i samme klasse. Så hvorofr akkurat denne ikke passer inn her ser jeg ikke.

  Denne siden er ikke «styleboost» slik jeg ser det, men det kan kanskje redaktørene utdype. Det står riktignok nevnt inspirasjon på forsiden, men jeg synes like godt det er greit å få med seg mer av hva som kommer av Norske sider enn et fåtall «pene og godkjente» sider. Da blir det fort kjedelig, fordi sider som f.eks styleboost da ofte plukker ut sider fra byråer, mote osv, og man får ikke et godt nok omfang. Ergo dårlig inspirasjon eller oversikt.

 • http://hbergersen.com Håvard Bergersen

  Syns ikke denne siden var heelt sinnsyk.. (Som det kan høres ut over her)

  Litt mye luft over,, slitsomt å måtte scrolle ned for å se innholdet..

  Pent og ryddig design, men ikke noe mindblowing..