Stil

Tema

Farger

Kommentarer

 • http://Dinnettside Carl Mathisen

  Denne er jo helt lik: http://www.adrem.no/ Ser ut til at de er partnere, men det er jo kanskje litt uheldig å ha helt like nettsider.

  Av screenshotet fikk jeg litt arngren-følselse, men det var mye bedre så fort jeg kom inn på selve siden. Er ikke så glad i navigeringskonseptet, det er litt vanskelig å få oversikt.

  http://www.sommersethdesign.no/project/150 <- på copyright-notisen ser det ut som at den ikke godtar htmlentities. (&copy)

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Ganske likt en hvilken som helst designportal også.. Men effekten det har iht kunder kan være interessant. Både i positiv og negativ forstand. Jeg synes denne måten å presentere arbeid på er litt rotete, men det er kanskje bare meg. Hadde fungert helt fint for en blogg.

  Ellers så tror jeg en pil/neste/tilbake knapp inne på arbeidene hadde vært fint.

 • http://www.sommersethdesign.no Tom Sommerseth

  Hei og takk for tilbakemeldinger!
  Vi har vært gjennom mange strukturer og oppsett før vi landet på noe vi følte var rett retning for oss. Er fortsatt endel «grums» som skal rettes opp, men siden den gamle siden var «tatt ned» så måtte vi kjøre denne ut i løpet av natten. Nyheter skjer via twitter og siden skifter farge hver dag.

  Vi så på trendene som er nå i forhold til over-proporsjonerte bilder, headinger, «knapper». Men følte at det fort vil «blåse over». Håper denne siden kan gi oss glede iallfall et par år og kan bygge på.

  Bra at Arngren følelsen ga seg når du kom inn 😉

  Carl: Takk for innspill på &-tegnet som jeg selv ikke har sett.
  Bjarte: Pil neste skal være unødvendig da alle prosjektbildene skal vises på samme «skjerm».

  Ting som kommer: Infinite scroller og tightere integrasjon mot twitter/facebook. Infinite scroller vil laste et visst antall prosjekter og når man scroller ned så lastes flere til skjermen er full.

  Er helt rett at vi er partnere med Adrem og har valgt samme layout/stil på sidene. Adrem tar seg av all utvikling/publisering og vi alt som er visuelt og ikke-teknisk 🙂

  Takk for alle tilbakemeldinger til nå! 🙂

 • http://www.db.no Laffern

  http://www.transistorstudios.com/ – Samme typoen i logoen. Sånn går det når man bruker fonter rett ut av hylla 😉

 • http://www.sommersethdesign.no Tom Sommerseth

  Laffern: Ja, sånn kan det gå. Vi falt pladask for den og følte den var rett for oss. Er vanskelig å tilfredsstille alle som ikke er direkte involvert i en designprosess og det er riks-/internasjonale designs ned til et lite byrå som oss. 🙂

 • http://m70.no Tor Løvskogen Bollingmo
 • http://www.sommersethdesign.no Tom Sommerseth

  Hei!
  Ja det er endel sider som har liquify grid.
  Er vel mange sider som har like trekk. I et så åpenbart grid kan man finne mange som er svært like.

  Ser dere bruker tiden godt på å finne like sider! 🙂

  Vil uansett benytte tiden på til å ønske alle god jul og takk for konstruktive tilbakemeldinger!

  Tom