Kommentarer

  • http://www.wemake.no Emil Bonsaksen

    Veldig bra førsteinntrykk. Bakgrunnsgrafikken og raketten som kommer ut av designet er top notch! Øverste del av siden er knall, men det begynner å skorte litt nedover. Her syns jeg det har blitt pakket på med for mye innhold, og det blir for mye rot.

    Grunnet bra førsteinntrykk og illustrasjoner får denne siden 4/4 av meg.

    (Ser at footer har blitt utelatt på undersider, en forglemmelse?)

  • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

    Veldig bra visuelt synes jeg. Men jeg synes ikke grafikken samsvarer helt med motiet til siden. Mange elementer som spiller på lag med formålet, men jeg opplevde ikke siden som det den er ment for med en gang. Og da kan det fort missforståes. Gitaren og kameraet er alt for «kult» spør du meg, og siden framstår som mer en playstationkonkurranse. Så jeg vil tro den fanger målgruppen, om det da er ungdom. Jeg stusset lenge på hva jeg skulle gi denne, men endte på 3 + 3. Hadde ikke elementene vært såpass visuelle ville den falt kraftig igjennom for min del. Jeg ville forøvrig valgt å spille på noe positivt, enn negativt i grafikken.