Tema

Farger

Kommentarer

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  Denne siden har absolutt ingenting å gjøre i dette galleriet etter min mening!

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Vel, designet og brukervennligheten kan jo diskuteres. Opplegget rundt grafikken uten å se på detaljene er jo kanskje på rett vei, men ellers er det ganske rotete. Og identiteten faller litt vekk. Tviler på at det er samme som har laget logoen som har alget sidene. Kontakt oss-dingsen ser ut som noe som er fra et ferdig trashbibliotek, uten at det trenger å ha så mye å si. Men det er helt klart at man her kunne gitt en høyere score for ide, kontra design og brukervennlighet.

  Men at denne skal vekk er jeg ikke enig i. Den er bedre enn en god del annet her inne, arngren f.eks(som også kunne fått ide/konseptstemmer). Eller de to bloggene som ble heftig diskutert. Eller politi.no , like gale som denne etter min mening, kanskje verre. Ja, politi.no har massevis med backend sikkert, men man kan ikke vurdere etter det. Da måtte i såfall det også fått en egen bolk.

  Gir 2(skulle vært 1,5) i desing for å være «nesten på vei» hva gjelder feeling i designet, og så finner jeg alt på siden, bortsett fra at det er ganske mye rot på lenkfarger, eksterne/interne sider, visuelle elementer etc, så 2 der også.

  Denne siden hadde vært gøy å redesigne, eller designe sammen med de som har denne, for de er inne på noe(idemessig). Men implementerer det veldig dårlig, etter min, og tydeligvis Mia sin mening 😉

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  Jeg er muligens litt streng her, og er selv ikke den mest oppvakte koderen. Men HTML 4 og tabeller i 2010?

 • http://www.walterdesign.no Ole

  Synes denne hører hjemme her. Man kan se at det er lagt ned masse tid i alle de forskjellige bakgrunnene. Menyen passet dårlig til resten av siden, ser nesten ut som en toppbanner for noen annet (slik som f.eks her: http://www.slashfilm.com).

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Sjekket ikke noe på koden der jeg, trodde det var layers pga de rammene med scrollers på de ulike sidene. Heldigvis ikke iframe på dem da 😉 Men om det er tabeller eller divs burde vel gå på bekostning av brukervennlighet. I og med at forskjellen utgjøres mer der, enn i det visuelle.

 • http://www.designerdemon.com Håkon

  Jeg kan si at det er programmer som har progget alt html greiene der.
  Jeg laget kun flash og designet, så jeg er enig at noe av programmeringen kunne vært bedre implementert , men det er ikke min del av jobben.
  Poenget er at det skal se litt rotete og gruncha ut. Og logoen ble faktisk laget i etterkant, og riktig nok, av noen andre…