Stil

Farger

Kommentarer

 • http://www.walterdesign.no Ole

  Oversiktlig og pent.

 • http://ronny-andre.no Ronny-André Bendiksen

  Syns dette var litt uoversiktlig. Jeg se har prøvd, men det er for mange steder å feste øynene sine på.

 • http://keyteq.no Alexander Sundli-Härdig

  Hei Ole
  Takk. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at det er lett å navigere å finne frem til de spørsmålene man har.

  Hei Ronny-André
  Det er helt korrekt at det er mange steder å feste øynene sine. Målet med siden, er å hjelpe kundene til Bergens Tidende å finne svar på de spørsmålene de har. Dette kan gjelde abonnement, ønsket om å bli abonnent, eller om man ønsker å lese mer om Bergens Tidende.

  Har du tips om hvordan vi kan være tydeligere i kommunikasjonen, uten å gjemme bort essensiell informasjon?

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Synes integreringen med bilder og valg man tar på sidene tidligere var bra(noen av de er vel også oppe om man leter litt på bt.no). Dette er jo fortsatt beholdt, men det er blitt mer aviser og griser osv. Det mener jeg er mer upersonlig enn jenter og gutter som leser aviser etc. Men kanskje det viktigste er at knappene burde vært like. https://kundesenter.bt.no/abonnement/ Ser rotete ut fordi knappene er like farge som headerstripene, og de har forskjellig størrelse og plassering. Synes heller ikke «nesten-orange» / lyseorange var en klassiker å bruke på siden. Helt orange/profilorangen på knappene derimot ville vært fint. Antialias på pilene kunne vært en greie, som en av ganske mange andre ting som burde vært justert for å øke intrykket. Spesielt inne på butikken er det mye å rette på rent visuelt. Kanskje pirking, men opplegget rundt siden er god, det som mangler er den visuelle finishen.

 • http://keyteq.no Alexander Sundli-Härdig

  Hei Bjarte
  Takk for tilbakemelding. En nettside blir jo aldri ferdig, og både innhold og utseende lever.

  Først og fremst er det viktig å merke seg at dette er et kundesenter. Her er det priser, abonnement, flytting av abonnement, «hvorfor kom ikke avisen frem i dag» osv som gjelder. Grensesnittet skal være effektivt og brukervennlig.

  Målet for siden er blant annet å få ned antall henvendelser til kundesenter, samtidig som man skal hjelpe kundene å få svar på vanlige spørsmål. I tillegg skal vi belyse fordelene det er å faktisk være BT abonnent.

  At knappene ikke er like, er gjennomtenkt. Ikke alle handlinger vektes likt. At knappene har samme farge som headerstripene skal vi se på. Enig i at det ikke er helt heldig!

  At du ikke liker «nesten-orange» er helt greit. Dette er en smakssak, som ikke nødvendigvis trenger å gå inn i historiebøkene som en klassiker;-)

  Vi tar en gjennomgang av den visuelle fremstillingen når vi har fått tallene på hvordan siden fungerer. Oppnår vi de konverteringene som vi blir målt på osv.

  Igjen: Takk for gode innspill!

  Angående butikken, har vi ikke rørt denne:-)

 • Meg

  Denne beskjeden er forøvrig litt irriterende:
  http://bildr.no/image/589947.jpeg

 • http://keyteq.no Alexander Sundli-Härdig

  Hei Bjarte
  Da har vi endret knappene, samt at vi har lagt på anti-alias på pilene du kommenterte.

  Takk for tilbakemeldingene. Det er slik vi blir bedre!

  Hei Meg
  Ta kontakt med support@keyteq.no hvis du ønsker hjelp med sertifikatet. Dette sertifikatet ligger ikke hos oss.