Kommentarer

 • http://olefredrik.com/blog Ole Fredrik Lie

  Fin ved første øyekast, men sidene virker litt halvferdige? Stusser på dårlig lesbarhet på overskrifter og på «latest news». Størrelse og kontrast blir også for lav i hovedmeny. Søkeknappen burde differensiert seg designmessig fra de ikke-klikkbare feltene «username» og «password». Det hadde kanskje også blitt penere med rene inputfelt uten den subtile gradienten?

  Jeg får handcursor på det store bildet på forsiden, men ved musklikk føres jeg ingen plass. Vet ikke om dette er en feil, eller om bildet er ment kun som eyecandy. I såfall burde cursoren vært satt til å vise pil.

  Kunne raskt blitt riktig så bra med litt justeringer her og der 😉

 • http://www.simonsays.no Simon Bognø

  Sitter med litt samme følelse som Ole Fredrik – et godt førsteinntrykk, men i bruk fungerer ikke siden helt optimalt.

  Den lyseblå fargen i bakgrunnen er frisk og fin! Den står bra til den store banneren i midten hvor det er grønnstikk i bølgene. Det lukter også svakt grønt av logoen. Usikker på om bildet av personen til venstre i banneret er nødvendig – hva er det egentlig bilde av, tenker jeg. En kokk? Uansett er ikke ansiktsuttrykket hans helt optimalt …

  Det er også riktig som Ole Fredrik sier at størrelse og kontraster spesielt er for små. Hvit tekst på lyseblå bunn er ikke helt heldig, spesielt ikke i så små størrelser og tynn skriftgrad som her.

  Jeg stiller spørsmålet om det er logisk nok at bakgrunnen på lenkene i hovedmenyen og overskrifter på «Online Marketplace» og «Latest News». Det sender litt blandede signaler om hva som er klikkbart og ikke. Jeg opplever også de blå feltene som litt «flekkete» – kanskje enda en grunn til å endre det.

  Størrelseskontraster i skriften og i det hele tatt hele nettstedstrukturen er svak.

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Ser veldig fisk ut. Og som de sier over her, veldig bra førsteintrykk. Men det kunne vært «trøkket mer til». Større elementer, og en ekstra finish både på elementer/navigasjon og sider ville gitt siden en løft. Er det ment at det skal komme noe mer i flashen på forsiden? Om ikke trenger man ikke bruke flash for en liten fade 🙂