Stil

Farger

Kommentarer

 • http://www.simonsays.no Simon Bognø

  Fabolous! 🙂

  Spesielt forsiden faller godt i smak. Headerområdet er perfeksjon til fingerspissene. De små, subtile detaljene i logoen, forløpningene i bakgrunnen, den skarpe, men svært smakfulle gule linja som skiller logoen og navigasjonen og ikke minst det lille huset som markerer forsiden er helt perfekt utført.

  Skal jeg være ærlig er jeg ikke helt sikker på hva jeg skulle brukt denne siden til – jeg er ikke sikker på hvorfor jeg ville gått inn på glava.no in the first place. Derfor er det litt vanskelig å kommentere struktur og brukervennlighet, men jeg føler at nyhetsbanneret og søkeboksen fungerer godt. Nyhetene under er tydelige og gode, og overskriftene trekker akkurat passe oppmerksomhet. At nyhetsboksen har horisontal scroll er kanskje det jeg liker minst, men når dere først valgte å gjøre det, er den både designet og utviklet meget bra. Valg av bilder over hele nettstedet virker gjennomtenkt og gjennomført.

  Undersidene er også flotte. Det er mulig at venstre kollonne er en tanke for bred .. Kanskje burde skriftstørrelser gjennomarbeides litt bedre her – f eks på siden «Miljø & Energisparing» kunne overskriften «Energisparingen starter på loftet» vært en smule større og ikke i versaler. Undersiden «Proff» er fin, men de sorte feltene oppleves kanskje litt flekkete.

  Kjempefint utført! Definitivt knipsbart!

 • http://www.gunnarandreassen.com Gunnar Andreassen

  Bra meny og perl-look på logoen. Enkelt og stilfullt.

 • Simen

  Hadde vært kul om den hadde kommet for 4-5 år siden, men i dag har vi sett dette hundre ganger før, spør du meg.

 • Vigdis

  Fikk pusset opp leilighet i høst, og ville lydisolere. Etter instruks fra Glava lærte jeg opp snekkerene hvordan lydisolere! Imponert over både web og instruksjonsvideo.

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  @Simen; So what? 🙂