Kommentarer

 • Joakim

  Salespitch: Skulle bare mangle…
  Design: OK. Oversiktlig og brukervennlig. For det meste ufarlig.

 • http://www.piraja.no Ole Martin Kristiansen

  Her sliter jeg litt med fargekontrastene og de typografiske valgene som er tatt. Med en slik bakgrunnsfarge er det vanskelig å skape små kontraster uten at det blir vanskelig å lese, som jeg opplever store deler av siden å være. I tillegg er det brukt veldig tydelige skillelinjer i store mengder som gjør sin jobb kanskje litt for godt.

  Tror ikke det skal store forandringene til for å gjøre designet et hakk bedre. Start med fargene og se litt på typografien, både i valg av snitt og størrelser.

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Enig med Ole angående streker og kontraster, samt noe fargejusteringer.
  Men jeg merker meg at selve designet står ut mot mye annet mainstream, som kanskje mer mer stilisert og bedre i utseende, men hva hjelper det når det ligner på alt annet. Undermenyen, eller delen hvor du har Se arbeid/les mer ville jeg latt være hvit. Om du vil nærme deg stilen jeg tror du forsøker deg på ville aldri det innenfor strekene vært av en annen farge. I hvertfall ikke så stor forskjell som blått kontra hvit er nå. Jeg tror kanskje du istedenfor å dempe strekene må se på hvor du skal ha de sterke strekene, og hvor du evt må skifte de ut med blå/mørkere/tynnere. Ellers er fargene veldig mute overalt. Føler det trengs noe kontrast noen steder. Nå står lenkene fram som sterkere ellementer enn teksten, det blir vel feil om du vil folk skal lese og bruke siden din før de flyr videre til arbeid etc.

 • http://twitter.com/armeddesign Bjarte Kvinge Tvedt

  Var kanskje litt utydelig i starten der. Jeg synes siden har potensiale, i og med at den skiller seg fra annet. Selv om kanskje opplegget rundt portfolioen er noe mainstream.

 • http://www.camaweb.no Terje Ottesen

  Ikke verst, men synes at versjon 1.5 er mye bedre. Den er veldig stilren og hadde fått full pott fra meg hvis publisert.