Kommentarer

 • Ronny-André Bendiksen

  Helt ærlig? En dørgende kjedelig side! Alt for grått og trist.

  Og det har ingenting med Alexander Rybak å gjøre.

 • http://www.olefredrik.com Ole Fredrik Lie

  Ronny-André: Jeg er sikker på at de som har laget nettsiden ville satt pris på mer presise tilbakemeldinger. Hvilke virkemidler ville du tatt i bruk for å gi sidene et løft? Hva mener du ikke funker så bra? Jeg ser ikke helt det du sier med at det ikke har noenting med Alexander Rybak å gjøre? Alt innholdet er jo direkte relatert til Rybak.

  Jeg mener dette ser stilrent og smakfullt ut. Hvis jeg skal få pirke på noe, ser kanskje artikkelbildene på forsiden ut som de er noe tilfeldig plassert? Det hadde muligens tatt seg bedre ut om bildene i liggende format tok hele kolonnebredden.

 • Ronny-André Bendiksen

  Som sagt syns jeg siden er utrolig trøttsom (designmessig selvsagt, jeg har ikke lest innholdet, men det er ikke det denne siden handler om).

  Det er så og si ingen farger på siden. Alt er nyanser av grått. Jeg de kunne brukt white space i mye større grad enn de gjør.

  Tekst og bilder er dårlig stilsatt. Da mener jeg at all tekst og bilder ligger venstrestilt. Det samme gjør det på shop-en også: http://www.alexanderrybak.com/shop/

  Det er jo snakk om å selge artisten også, og det syns jeg ikke denne siden gjør til noen særlig grad. Dette ser mer eller mindre ut som kunne vært en av standardmalene til Blogg.no.

  Skal jeg si noe positivt også, syns jeg derimot bakgrunnsbildet, med et rent bilde av artisten og noen håndtegnede illustrasjoner var ganske fint, dog kunne de piffet opp ved å brukt sterke farger og fine kontraster.

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  Er enig i at det blir for trist og kjedelig. Først og fremst for lite kontraster! Skal man først lage en side i gråskala bør man i hvert fall sørge for at det er litt spennende kontraster som deler inn elementene bedre.

 • http://twitter.com/kennethdreyer Kenneth Dreyer

  Føler at det eneste som fremhever designet på denne siden er bakgrunnsbildet, og da kan det jo diskuteres hvorvidt det kan krediteres designer eller ikke? Kjedelig og lite med konstraster. Lite som setter prikken over i-en på denne siden.

 • http://www.divensis.no Gjermund

  Kenneth: Hvis du føler at bakgrunnsbildet fremhever designet skal naturligvis designeren ha kred – selv om ikke personen tok bildet. Noe annet blir som å si at designer ikke kan krediteres for bruken av typografi fordi personen ikke tegna fonten.

  Synes forøvrig sida er ganske plain. Grei skuring uten de helt store høydepunktene…