Kommentarer

 • http://m70.no Tor Løvskogen Bollingmo

  Hvor lenge er det til vi får se en norsk nyhetsside med frontend og design av profesjonelle?

 • http://www.unbornchikken.com Espen M. Kvalheim

  Er dette nettsida til Dagbladet, eller til Libero? Eller kanskje det var Rema? Altfor skrikande reklame øydela inntrykket til heile greia…

  Designet var ellers OK. Ikkje noko meir.

 • Jørgen

  Enkelt, store bilder, få (men store) reklamer. Syns dette var en veldig forbedring. Leser nettaviser (av denne typen) pga innholdet, så syns det er fint det kommer bedre frem. I like it!

 • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

  Eg håper me ein dag kan sjå det faktiske webdesignet til nye DB.no, for her er det jo i all hovedsak en bannerannonse ikkje et webdesign. Klarer rett og slett ikkje ta stilling til det. Men det er jo dette som er tiltenkt, og då er det jo horribelt både estetisk og i forhold til brukervennlighet. Klarer knapt å registere at det Dagbladet eg er kommet fram til. Huff.

 • Ole Martin Kristiansen

  Må jo scrolle for å lese første overskrift! Ingen har store nok skjermer til å vise forsiden slik designeren sikkert har tenkt. Ingen ville ha laget en fysisk avisforside hvor overskriften ikke fikk plass på første side – hvorfor er det akseptabelt på web? Misforstå meg rett, scrolling er greit det, men innenfor fornuftige grenser. Scrolling for å få plass til første overskrift er galskap.

  Men stort pluss for å rydde opp i menyen! Hurra!

 • Designer

  Jeg synes annonsen ble for dominerende. Virker som det er toppsaken i deres nyeheter. Menyen var litt trang. Det er bra at Dagbladet styrer litt unna voldsomme web 2.0-grafikken.

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  Syns du burde spart denne til 1. april 😛

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  1. Åpne to vinduer.
  2. Åpne Db.no i det ene, Nrk.no i det andre
  3. Legg de ved siden av hverandre.
  4. Skroll nedover så du ikke ser logoer eller evt annen grafikk knyttet til NRK eller DB(bokser/tips etc).

  Ser du forskjell? Jeg ser knapt.
  Norske nyhetssider i et nøtteskall. Stygt, og lite innovativt.

  Skryt til db.no:
  Bra de sentrerte siden.

  Kan knapt kalles design dette.

 • Nicolai Græsdal

  Hmm, hadde litt problemer med å bestemme med rundt det designet her. Men trur eg har komt fram til at eg ikkje likar det. Fleire visuelle feil, og det heile blir veldig flatt og kjedelig. Som fleire har sagt før, kvifor må norske aviser sjå ut som norske aviser? Kan noken ta steget opp? Og dei skifte mellom midtstilt og sidestilt basert på annonsen, veldig forvirrande. Meh.

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Nå har de fjernet den eneste «rette» tingen de gjorde. Men det er vel pga annonsene, så da betyr det vel med andre ord at de oftest vil ha siden til venstre, og at midtstilt kun var for annonsen sin del…

 • http://mattisaas.no Mattis Hovden Aas

  Jeg er enig med de fleste her. DB selger vel uansett, men de kunne fordel prioritert design litt mer. Jeg synes det mest tåpelige er bannerfarmen og scrolleproblemet Ole Martin forteller om. Når man først besøker Dagbladet, trenger de ikke å konkurrere i font-size med en annen avis.

  Må si jeg synes Dagsavisen er den beste nettdesign på nettavis. Ikke den beste designen jeg har sett, men den beste til nettavis (i Norge).

 • http://www.dsbilling.no/ Daniel S. Billing

  Jeg syntes denne var helt klart verre en den gamle.

 • http://www.molotov.no Markus

  Jeg blir litt pinlig berørt når jeg setter dette opp mot andre utenlandske nyhetssider…