Kommentarer

 • http://www.unbornchikken.com Espen M. Kvalheim

  Den førre versjonen av spv.no var faktisk ikkje så altfor galen, men det er deileg å sjå at dei har gjennomfrt sida inkludert nettbanken! Dei burde kanskje ha litt fleire grafiske element som løftar brukarvenlegheita litt, for eksempel brukt ikoner i boksen «Tips og råd om…» midt på sida (ref. Storebrand sin bruk av ikoner).
  Alt i alt er det vel likevel eit greitt løft for lokalbanken «min».

  Kvifor dei nyttar flash (både på hovudsida og i nettbanken) er meg uforståeleg…

 • Millan

  Liker toppmenyen svært godt. Veldig ryddig og enkel. Synes sort-hvitt gradering er litt for kjedelig og vanlig. Lite spenstig. Jeg liker også det store midtfeltet som binder alt sammen. Synes også det er et bra stykke arbeid å ha fått til tre bokser som er så ulike, men likevel fungerer godt sammen.

  Så jeg liker webdesignet, men synes innholdet er kaotisk. Spesielt venstremenyen er ugrei og vanskelig å få overblikk over. Og den innholder jo det viktigste – så hvorfor «en tilgjengelig bank» er overskriften, er hinsides meg. Sikkert bra for merkevaren, ikke veldig for brukervennligheten .. «der var menyalternativene for tilgjengelig bank, akkurat det jeg lette etter!»

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Unødvendig med flash… kan gjøres uten. Men tøft.

 • http://www.edbtotalpartner.no/ Eivind Bergmann

  Det er muligens litt mange navigeringsvalg på forsiden, men rent personlig så synes jeg ikke det gjør noe. Nettsiden er veldig proff og det er mange gode løsninger på undersidene.