Kommentarer

 • http://armed.no Bjarte Kvinge Tvedt

  Hvor er facebook, i og med at de satser på det burde vel det ligge tilgang/kobling osv til det her?

 • Robin Johansen

  Synes i grunn dette var ok, men hver gang jeg velger en underside så begynner hele siden å blinke hvitt-sort-hvitt, et sekund eller så og så lastes siden (relativt tregt)

 • http://royale.no/ Ole Kristian

  Tullete bruk av flash!

 • http://www.joachimmolund.com Joachim Molund

  Ja, her kunne nok det meste ha vært løst med html og en liten dæsj jquery 🙂

 • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

  Designet virker bra, underbygger bygdaprofil te vossafår. Men teknologivalget er ikkje heilt bra her.

  Eg må seie meg einig i meiningane ellers om bruken av Flash her. Det virker heilt meiningslaust å benytte denne plattformen så sentralt på nettsida når nettsida alikevel er 50% HTML. Dette teknologivalget har her skada nettsida mot søkemotorar og også gjort at sida er mindre tilgjengeleg for feks. svaksynte. Og blir ikkje Vossafår «anbefalt av ei so e svaksynt»? Denne målgruppa er iallefall ikkje ivaretatt her.

  Eit søk på «Site:vossafar.no» i Google viser tydeleg den negative effekten av at navigeringa skjer i Flash. Av dei 10 første treffa har 9 av treffa tittelen «Les Meir». Og resultata gjenspeglar ikkje navigeringsstrukturen på nettsida, då denne er skjult for søkemotorane. Eit godt gjennomført webdesign bør også ta hensyn til at ein kan få utnytte det potensialet innhaldet har av å få treff frå søk. Dette fenomenet med flashnavigering av HTML trudde eg bransjen hadde vokst av seg no. Skuffande, utdatert og totalt unødvendig.

 • Christina

  Utrolig bra design altså =) Creds til designeren =)