Kommentarer

 • http://pixelnation.no Andreas

  Det var en elegant side, men jeg synes nok navigeringen ble veldig kjeitete. Veldig mye som føles litt i veien for hva jeg vil se. Jeg er fan av javascript så lenge det er til min fordel. det synes jeg kanskje ikke det ble her.

 • Ole

  Hvorfor bruke flash på denne siden?

 • Daniel

  Siden ser dødskjedelig ut!

  Sendt fra min iPad.

 • http://sommersethdesign.no Tom Sommerseth

  Hei!
  Slik vi forstod på utvikler så var Flash det beste valget. Vi støtter også javascript så langt det kan tenkes og spesielt siden man kan se siden på Apple sine enheter.
  Denne jobben kan forøvrig sees over en 4 siders artikkel i sommerens Computer Arts Special om noen ønsker å fordype seg mer i casen.

  Takk.

 • http://pixelnation.no Andreas

  Designmessig er den fin, men på brukervennlighet kan den strekke seg lenger. Jeg ser at din skjermdump har mye høyere oppløsning enn hva jeg har på min standard laptop, noe som gjør tekstboksen ubehagelig å lese hos meg. Min oppløsning er dog høyere en hva dere oppgir som minimumsoppløsning, en melding som bare blir irriterende etter hvert som jeg navigerer.

  Jeg sliter også med å fokusere på innholdet da kontrastene i bakgrunnen stadig endrer seg. Jeg vet jeg kan klikke på pause, men det tok tid før jeg så det.

  Innholdsmessig savner jeg muligheten for å se thumbnails.
  Rent teknisk ser jeg ingen funksjonalitet på siden som ikke kan gjøres med javascript.

 • http://sommersethdesign.no Tom Sommerseth

  Andreas: Takk for tilbakemelding. Er vrient rent budsjettmessig å nå skulle konvertere den til javascript. Veldig kjekt å vite at alt du ser der er mulig. Det tar vi med oss videre.

  Takk.
  Tom

 • http://sommersethdesign.no Tom Sommerseth

  Bare en liten oppfølging:
  Alt er mulig. I vårt tilfelle var det kostnad og utvikling. Ja, selvsagt kan du lage det meste i javascript.

  Meg bekjent: I javascript har det enda ikke kommet noen måte å få laget en prosentvisning ved nedlasting av bilder. Flash har enda bedre benchmarks enn javascript enda samt Explorer som ikke er spesielt vennlig med javascript innhold. Alle browsere støtter forskjellige html5-funksjoner og skal man da lage siden i javascript, ja, så vil prisen ligge i en annen liga og man må konstant oppdatere siden.

  Dette er feedback vi har fått fra vår utvikler og lener oss på det.
  Hadde budsjettet vært høyere så kunne vi nok fått til js her.

  Igjen,
  Takk

 • http://pixelnation.no Andreas

  Jeg er ikke på død og liv opptatt av at noe ikke skal være flash. og som et tips kan man, dersom det ikke er mulig å vite hvor mye av bildet som er lastet,finne ut hvor mye av siden som er lastet, hvilket for brukeren vil ha like mye å si.

  http://www.seabreezecomputers.com/tips/progress.htm

  Det viktigste er brukerne, og det jeg har å utsette på siden er nevnt i tidligere poster, og ikke så mye om den er i flash eller ikke. Der er det kanskje Apple som burde gi etter.

  Jeg vet veldig godt hva det vil si når kundens budsjett er begrenset, så for all del, godt jobba 😉

  Andreas

 • http://www.anderswiik.com Anders Wiik

  + Design og eleganse
  – Usability

 • Joakim

  Artig at Daniel sier at denne siden er dødskjedelig, med tanke på at siden er flash og han sender fra sin Iphone…

  Er forøvrig enig med Anders Wiik: Elegant og stilig design, navigeringen og generell brukeropplevelse kunne trengt en rework..