Kommentarer

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  Elisabeth gjør det jeg ikke har turt enda. Hun blogger om tilværelsen sin og svarer på spørsmål potensielle kunder lurer på. Spesielt spennende er det at hun går ut med typiske priser/budsjett. Kudos!

  Hadde jeg trengt en webløsning kan det godt hende jeg hadde valgt sort enke kun pga innholdet. 🙂

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  JEg formulerte det litt teit. Det jeg mente var at det var særdeles modig å gå ut med pris, og jeg enda ikke har villet gjøre det. Men hvorfor ikke?

 • http://www.walterdesign.no Ole

  Veldig fint nettsted. Det har et unikt og sjarmerende look.

 • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

  Liker godt egenarten her, det er eit originalt nettsted som er bygd opp rundt klare mål. Designet på nettsida appellerer nok spesielt til «ein» type kundar, og er kanskje ikkje det beste uttrykket for å nå ut til massane. Men det er sikkert meininga å appelere til netopp dei kundane som liker akkurat dette organiske og jordnære uttryket. Det er som nevnt over modig, føler at stilvalget her er modigere enn artiklene.

  Det er nokre detaljar som ikkje sitt heilt med kontakt-knappen øvst på sida. Den ligg litt for tett opp i menyen, her kunne det med fordel vore meir luft. Og eg stussar på effekten rundt knappen, det ser mest ut som nokre pikslar som heng att. Og kan oppfattes som slurvete?

  Alt i alt et sjarmerende webdesign som er målrettet og godt laget.

 • http://pixelnation.no Andreas

  Veldig pen side, og selv om jeg er enig med Anders ang. appell, så tror jeg nok ikke du frastøter noen, men kanskje markerer deg som en outsider.

  Jeg merker når jeg navigerer at jeg synes menyen er litt langt unna innholdet.

 • http://sortenke.no Elisabeth Irgens

  Takk for kommentarer! Jeg hadde ikke sendt denne inn før, fordi planen var å gjøre så mye mer… Men nå kaster jeg den ut her og håper på tilbakemeldinger som jeg kan bruke til forbedringer seinere. 😉

 • http://www.walterdesign.no ole

  Og så synes jeg det bør få kudos for et veldig stilig stylesheet 😀 http://sortenke.no/wp-content/themes/blackwidow/css/main.css

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  Hehe ja det har jeg sett tidligere og! Najs!

 • http://www.allverdig.no Jens Fredrik Allworthy

  I like – da både designet av løsningen og spesielt formen på innholdet!