Kommentarer

 • http://www.walterdesign.no Ole

  Likte veldig godt fargebruken i bildene. Fonten i toppen kan jeg styre min begeistring for. Den ble litt for rotete etter min smak.

 • http://lauraandresen.no Laura

  Takk, Ole. Mener fonten passer godt til at treningen er orientalsk-inspirert. Stemningen hadde ikke blitt den samme uten den.
  Nettsiden er en 1-sides html som er spritet opp med ulike jquery-effekter med blant annet rolige bevegelser, noe som passer til uttrykket i profilen.

 • http://www.potterogfiller lisbeth

  Fuld av kraft pga billedvalg og farger- og enkelt- og Fonten danser 🙂
  Hilsen formgiver & formidler 🙂

 • http://www.miaholte.com Mia Holte

  Må si meg enig i Oles ytring om fonten.

  Selv om jeg forstår tanken bak er det en lite leservennlig font, som man med fordel kunne funnet en mye bedre erstatning for. Innhold må komme først!

 • http://www.kokett.no Anders Wiik

  Også enig med fonten. (Også Y’en i logoen stusser jeg over)

  Typografi på overskrifter kunne trengt litt mer jobb.
  Utførelsen med dropshadow i overskrifter funket kanskje ikke så bra. I tillegg ser fonten pixelert og lite gjennomarbeidet ut.Det finnes nok bedre alternativer for en asiatisk/orientalsk feel på det.

  Ellers en Fin og ryddig side:)

 • http://lauraandresen.no Laura Andresen

  Artig at typografien i det minste skaper debatt 🙂 Vurderer å vurdere en annen font når jeg skal legge inn webfont i stedet for bilder.
  Nettsiden utført av lauraandresen.no

 • http://www.dsignub.no Robin Rismyhr

  Jeg er enig det som blir sagt om fonten, og tviler sterkt på at en annen font (f.eks. myriad pro light eller annen stilfull og grotesk font) hadde gjort noe endring i stemningen. Det er, som Mia Holte sier, viktig å tenke på at innhold kommer før dilldall.