Kommentarer

  • http://agrimsrud.com Anders Grimsrud

    Layout/design er helhetlig og gjennomført – men kan kanskje bli litt kjedelig? Det kan i tillegg være vanskelig å se forskjell på bøkene når alle bokomslagene er så og si like. Ellers synes jeg siden var lettlest og tiltalende!

  • http://www.interaksjonsdesigner.no Jørgen

    Hei Anders, og takk for tilbakemeldingen! Fargene er kanskje litt dystre, men her er det tekstene som skal være i fokus, og jeg tror designet bidrar til en god leseopplevelse. Gjennom designprosessen forsøkte jeg meg med mange forskjellige farger og varianter på bøkene, men fant til slutt ut at de burde være så like så mulig. Vi vurderte å bruke forskjellige farger på bøker i forskjellige sjangre (brun = roman, gul = dikt osv) men i og med at vi på forsiden viser de 5 sist publiserte bøkene kunne vi havne i den situasjonen at det ble vist fire brune bøker og en en gul – og det ville jo ikke sett riktig ut 😉

    Jeg tar gjerne i mot kommentarer om leseopplevelsen også, da bokselskap.no er mer enn bare forsiden 🙂