Kommentarer

  • Anonym

    Veldig pent og gjennomført førsteinntrykk, veldig hendig detalj at sminken til modellen gjenspeglast i fargane på nettsida 😉 Eg likte det godt, tydelg fokus på å få søkere. Noko som kanskje kunne heva det eit lite hakk var dersom boksane underst var klikkbare med feks. hover effekt i staden for at det er innhaldet i boksen som er klikkbart. Berre ein tanke som slo meg i det eg fann ut at «KURS» ikkje var klikkbart områed.

  • http://www.fireisland.no Anders-Meyer Eldøy

    Veldig pent og gjennomført førsteinntrykk, veldig hendig detalj at sminken til modellen gjenspeglast i fargane på nettsida 😉 Eg likte det godt, tydelg fokus på å få søkere. Noko som kanskje kunne heva det eit lite hakk var dersom boksane underst var klikkbare med feks. hover effekt i staden for at det er innhaldet i boksen som er klikkbart. Berre ein tanke som slo meg i det eg fann ut at «KURS» ikkje var klikkbart områed.