Kommentarer

 • http://twitter.com/fridgeno Fridge AS

  Ryddig og oversiktlig webside. Om jeg skal kommentere på et par ting så skulle jeg ønske menyen var høyre-aligned med info «popup» boksene da disse har ca. samme spacing som logoen fra venstre, og så føles det i utgangspunktet litt unaturlig med slideshow knappene rett under logoen (dette er mer en personlig preferanse). Godt jobbet!

 • http://twitter.com/fridgeno Fridge AS

  Ryddig og oversiktlig webside. Om jeg skal kommentere på et par ting så skulle jeg ønske menyen var høyre-aligned med info «popup» boksene da disse har ca. samme spacing som logoen fra venstre, og så føles det i utgangspunktet litt unaturlig med slideshow knappene rett under logoen (dette er mer en personlig preferanse). Godt jobbet!

 • Andreas Halsa

  Veldig fin side og fine bilder.
  Jeg synes dere har gjort en bra jobb for å begrense innholdet, som ofte er i meste laget på slike sider.
  Jeg synes kanskje bildene i bakgrunnen kunne tilpasses informasjonen jeg leser, slik som på sommer og spring adventure. Da er det rart å se snødekte fjell.

 • Andreas Halsa

  Veldig fin side og fine bilder.
  Jeg synes dere har gjort en bra jobb for å begrense innholdet, som ofte er i meste laget på slike sider.
  Jeg synes kanskje bildene i bakgrunnen kunne tilpasses informasjonen jeg leser, slik som på sommer og spring adventure. Da er det rart å se snødekte fjell.