Kommentarer

 • http://twitter.com/miaholte miaholte

  Ser det fikses fortløpende, men se på min gamle lokalavis; http://kv.no/ nederst. Er mange glipper her.

  Men hva er strategien for mobil? Desktoputgaven ser jo mer ut som mobilutgaven, og mobilutgaven ser foreløpig ikke ut.

  • http://twitter.com/jflusund Janne Flusund

   Hei Mia, Takk for tilbakemelding 🙂
   Avisene har veldig mye frihet nå i forhold til før lansering, redaksjonene jobber fortsatt med å venne seg til all den nye friheten. Vi er klar over at vi har noen små skjønnhetsfeil. Vi jobber med å tweake og tighte til disse.

   Vi har fjernet mye unødvendig tjafs fra forsiden, jo mer vi kan kutte bort innhold som ikke trenger å være der, som ikke blir klikket på, jo lettere blir det for leserne å finne det gode innholdet. I den forrige versjonen så vi at små elementer som lå i en kolonne til høyre ikke ble klikket på, derfor har vi fjernet mye av dette og prioriterer nå bare det viktigste. Det ligger i det nye designkonseptet at vi går fra et vertikalt design til et horisontalt design. Vi er ikke lenger bundet til en layout på tre kolonner. Et av målet med det nye designkonseptet er at vi ikke skal behøve å gjøre slike store omveltninger flere ganger men heretter gjøre små justeringer gradvis, noe som den nye fleksibiliteten er lagt opp til.

   Hvilken mobilutgave ser du på? Er det m.kv.no du ser på? Vi har også apper for android og apple.

   Den nye fleksibiliteten gjør at avisene nå ser mye mer ulike ut fra avis til avis, fremover etter hvert som avisene utvikler seg vil ulikhetene bli enda mer fremtredende. Se for eksempel på dt.no vs. dittoslo.no.

   • http://twitter.com/miaholte miaholte

    Hei, ja jeg ser på m.kv.no 🙂 Jeg foretrekker nettlesere til aviser og ikke apps 🙂 Feks har i hvert fall tidligere bildegalleri kommet nesten først. Sånn at hovednyhetene kommer litt lite i fokus. Men regner også med det er barnesykdommer 🙂

    Men jeg er positiv til at avisene har større frihet i forhold til layout/identitet 🙂

 • miaholte

  Ser det fikses fortløpende, men se på min gamle lokalavis; http://kv.no/ nederst. Er mange glipper her.

  Men hva er strategien for mobil? Desktoputgaven ser jo mer ut som mobilutgaven, og mobilutgaven ser foreløpig ikke ut.

  • http://twitter.com/jflusund Janne Flusund

   Hei Mia, Takk for tilbakemelding 🙂
   Avisene har veldig mye frihet nå i forhold til før lansering, redaksjonene jobber fortsatt med å venne seg til all den nye friheten. Vi er klar over at vi har noen små skjønnhetsfeil. Vi jobber med å tweake og tighte til disse.

   Vi har fjernet mye unødvendig tjafs fra forsiden, jo mer vi kan kutte bort innhold som ikke trenger å være der, som ikke blir klikket på, jo lettere blir det for leserne å finne det gode innholdet. I den forrige versjonen så vi at små elementer som lå i en kolonne til høyre ikke ble klikket på, derfor har vi fjernet mye av dette og prioriterer nå bare det viktigste. Det ligger i det nye designkonseptet at vi går fra et vertikalt design til et horisontalt design. Vi er ikke lenger bundet til en layout på tre kolonner. Et av målet med det nye designkonseptet er at vi ikke skal behøve å gjøre slike store omveltninger flere ganger men heretter gjøre små justeringer gradvis, noe som den nye fleksibiliteten er lagt opp til.

   Hvilken mobilutgave ser du på? Er det m.kv.no du ser på? Vi har også apper for android og apple.

   Den nye fleksibiliteten gjør at avisene nå ser mye mer ulike ut fra avis til avis, fremover etter hvert som avisene utvikler seg vil ulikhetene bli enda mer fremtredende. Se for eksempel på dt.no vs. dittoslo.no.

   • miaholte

    Hei, ja jeg ser på m.kv.no 🙂 Jeg foretrekker nettlesere til aviser og ikke apps 🙂 Feks har i hvert fall tidligere bildegalleri kommet nesten først. Sånn at hovednyhetene kommer litt lite i fokus. Men regner også med det er barnesykdommer 🙂

    Men jeg er positiv til at avisene har større frihet i forhold til layout/identitet 🙂