Kommentarer

 • Sebastian Steinmann

  Synes den nye drop-out menyen er en liten katastrofe. Noen burde forstått dette når de laget videoen som forklarer designet: «Vi har tatt alle funksjonene du bruker daglig og gjemt de i et virrevarr av rot»

 • Sebastian Steinmann

  Synes den nye drop-out menyen er en liten katastrofe. Noen burde forstått dette når de laget videoen som forklarer designet: «Vi har tatt alle funksjonene du bruker daglig og gjemt de i et virrevarr av rot»

 • Robin Johansen

  Jeg synes faktisk denne løsningen er enklere å bruke enn den forrige. Er muligens alene om det, men synes brukervennligheten er god. Bruker også Sparebank 1 og der synes jeg alt er noe mer tungvint. Designmessig synes jeg også det har vært en god oppgradering, liker også den nye logoen… Alt i alt veldig positivt av DNB etter min mening.

 • Robin Johansen

  Jeg synes faktisk denne løsningen er enklere å bruke enn den forrige. Er muligens alene om det, men synes brukervennligheten er god. Bruker også Sparebank 1 og der synes jeg alt er noe mer tungvint. Designmessig synes jeg også det har vært en god oppgradering, liker også den nye logoen… Alt i alt veldig positivt av DNB etter min mening.