Kommentarer

 • Thomas

  Jeg synes oppsettet er ryddig og fint, kanskje litt mye farger. Kudos for å prøve noe vi ikke ser hver dag!

  • Eivind

   Jeg synes det er tøff bruk av farger selv om noen av de grafiske elementene bryter veldig med resten av siden.

 • Thomas

  Jeg synes oppsettet er ryddig og fint, kanskje litt mye farger. Kudos for å prøve noe vi ikke ser hver dag!

  • Eivind

   Jeg synes det er tøff bruk av farger selv om noen av de grafiske elementene bryter veldig med resten av siden.

 • http://twitter.com/miaholte miaholte

  Kudos for «ny vri» designmessig.

  Syns innholdet burde vært prioritert noe bedre, feks burde vel «Sjekk vår kolleksjon» og «Velkommen til dovre.com» byttet plass? Eller så burde i hvert fall introteksten i «Velkommen…» vært jobbet mye mer med. Den forteller ikke meg noe om produktet egentlig, det er bare tomprat.

  Ble også skuffa over at man ikke hadde en integrert nettbutikk? Når man ser fine boxere feks og klikker på dem, forventer man, litt ut fra designet, å komme til en «legg i handlekurv» side. Men det er kanskje bare meg?

  Toppnavigasjonen likte jeg godt og finfin profil/fargepalett 🙂

 • miaholte

  Kudos for «ny vri» designmessig.

  Syns innholdet burde vært prioritert noe bedre, feks burde vel «Sjekk vår kolleksjon» og «Velkommen til dovre.com» byttet plass? Eller så burde i hvert fall introteksten i «Velkommen…» vært jobbet mye mer med. Den forteller ikke meg noe om produktet egentlig, det er bare tomprat.

  Ble også skuffa over at man ikke hadde en integrert nettbutikk? Når man ser fine boxere feks og klikker på dem, forventer man, litt ut fra designet, å komme til en «legg i handlekurv» side. Men det er kanskje bare meg?

  Toppnavigasjonen likte jeg godt og finfin profil/fargepalett 🙂